Aikuiset kissat

Alla olevat kissat odottavat Eläintalolla tai kotihoidossa uutta kotia. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 130 €, hinta voimassa toistaiseksi. Lisää kuvia ja tietoja kotia etsivistä eläimistä löydät yhdistyksemme facebooksivuilta www.facebook.com/HSESY.

Baba

Baba on arviolta 9-10 vuoden ikäinen tyttö.

Sneba

Sneba on Baban sisko. Kissasiskot ovat asuneet aina yhdessä, jotenka toivoisimme että ne löytäisivät yhdessä ihanan ja rauhallisen loppuelämän kodin.

Nemo

Nemo on hyvin ystävällinen ja seurallinen kissa. Se hakeutuu ihmisen läheisyyteen ja hakee huomiota ja hyväilyjä. Ruoka sille maistuu erinomaisesti, joten ruokinnan kanssa on oltava maltillinen. Nemo olisi lähdössä yksin tai äitinsä Ninjan kanssa samaan kotiin koska muut kissat eivät ole niinkään Nemon mieleen.

Ninja

Ninja on rauhallinen, ystävällinen kissarouva, joka tykkää silityksistä. Ninja osallistuu mielellään kaikkeen ja pyörii jaloissa kuin agilitykissa ikään, joten askeliaan saa aina välillä varoa. Ninja on synnyttänyt aikaisemmin pennut ja Nemo on yksi niistä.

Miisu

Yllä oleva musta Miisu ja alakuvan vallkoinen Minni ovat kuin paita ja peppu, rikkalapio ja harja tai pullo ja korkki. Ne ovat aina yhdessä. Aiemmin arat, mutta nyt jo täysin siliteltävät siskokset ovat syntyneet vuonna 2010. Ne luovutetatan vain yhdessä uuteen, loppuelämän kotiin.

Minni

Miia

Miia on parivuotias tyttökissa. Tyttö tykkää olla mukana ihmisten touhuissa (rakastaa olla olkapäillä menossa mukana), mutta viihtyy myös omissa oloissa.

 

Kale

Kale on parivuotias uros. Aluksi saattaa olla vähän ujo mutta kun tutustuu kaveri on ihan mahtava, utelias ja hellyyskin kelpaa meidän Kalelle.

 

 

Pena, noin viisivuotias pojanjössikkä, ystävällinen sielu. Pena annetaan ainoaksi kissaksi koska ei hyväksy muita kissoja. 

 

Raider (VARATTU)

Vähän yli puolivuotias Raider pitää rapsutuksista ja ihmisten seurasta. Reipas ihana tyttö ei voi muuta sanoa.